Vredesontmoeting met Tahira

(Geannuleerd) Zaterdag 19 september (10.00u -12.30u), Aanmelden vóór 18 september

TahiraDit jaar is de Nederlandse Graalbeweging opnieuw een Ambassade van Vrede. De visietekst van de internationale Graalbeweging roept ons allen op om de wereld duurzaam te maken en te transformeren tot een plek van vrede en rechtvaardigheid. Tijdens deze vredesweek organiseren we een vredesontmoeting. Kom op zaterdagochtend 19 september naar het Graalhuis en ontmoet Tahira, een Syrische vrouw die een aantal jaren geleden haar land alleen moest ontvluchten en laat je inspireren door haar moed en volharding. 

In deze tijd waarin we fysiek afstand moeten houden en het complexer is om nieuwe mensen te ontmoeten, willen we in het Graalhuis ruimte te maken voor de diepgaande ontmoeting met een vrouw die het verlangen naar vrede, en wat dit voor haar met zich meebracht, aan de lijve heeft ervaren. 

Na het luisteren naar haar vluchtverhaal en het stellen van vragen, gaan we met elkaar in gesprek over ons verlangen naar vrede en hoe we elkaar kunnen inspireren om een ‘vlam van vrede’ te zijn in onze eigen samenleving.

Deze ontmoeting wordt omkaderd en mede mogelijk gemaakt door het project ‘Bekend maakt Bemind’ van Vluchtelingenwerk Nederland.

Begeleiding: Tahira, Mirjam Walsmit, Marieke van Andel en Hilde Debacker
Datum: zaterdag 19 september (Geannuleerd)
Tijd: 10.00u tot 12.30u, inloop vanaf 9.45u
Deelnemers: (m/v), max. 9
Kosten: € 15
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.: vóór 18 september