Zingen vanuit je ziel – meditatieve zangavonden

Zondag 10 november, 1 december en 15 december (19.30u-21.30u), aanmelden vóór 8 november, 29 november en 13 december

Zingen zielVoor wie op zoek is naar ontspanning en verbinding. We zingen toegankelijke liederen uit christelijke en andere spirituele tradities. Het gaat niet om nieuwe liederen leren, en al helemaal niet om mooi zingen. Het gaat over stem, adem, lichaam, klank en verbinding. Door herhaling krijgen de liederen meer diepte en word je meegenomen naar binnen.

Marian Geurtsen 1Er is alle ruimte voor improvisatie; in het toevoegen van je eigen klank en toon ontstaat vanzelf harmonie. Tussen de liederen door is het stil. Door te zingen komen tegenstemmen in jezelf tot rust. De adem brengt je in contact met de bron van je bestaan. Zingen vanuit je ziel is zangmeditatie, voor wie moeite heeft met stilzitten maar wel verlangt naar verstilling en herbronning.

Marian Geurtsen (1965) is theologe en dirigente. Bovendien heeft ze trainingen gevolgd tot meditatiebegeleider in christelijke meditatie. Ze werkt als zelfstandig ondernemer op het snijvlak van rituelen, spiritualiteit en muziek.

Begeleiding: Marian Geurtsen (zang) en Frank van Beuningen (gitaar)
Data: zondag 10 november, 1 december en 15 december
Tijd: 19.30u tot 21.30u (met inloop vanaf 19.00u)
Deelnemers: (m/v), max. 15
Kosten: € 15 per avond, € 40 voor de drie avonden
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.: vóór respectievelijk 8 nov., 29 nov. en 13 dec.