Maandelijkse WonderWandeling

Woensdag 18 maart, 22 april (AFGELAST), 20 mei (AFGELAST) en 17 juni (10.00u-12.00u), Aanmelden uiterlijk 2 dagen van tevoren

wonderwandelingRust en verbinding, met onszelf en met onze natuurlijke omgeving. In deze drukke wereld van overvolle agenda's smachten we ernaar. Rust en verbinding, het zijn mooie woorden. Maar... hoe zorg je ervoor dat je het ook daadwerkelijk ervaart? Waar zit die toverknop?

De WonderWandeling is een ontdekkingstocht door eigen stad en lichaam. We gaan op pad om rust en verbinding aan den lijve te ondervinden. Dat kan soms een flinke uitdaging zijn, zeker midden in de stad. Die uitdaging gaan we samen aan, als we vanuit het Graalhuis Utrecht in gaan. Tijdens het wandelen word je je bewust van jezelf en de omgeving. Je oefent om met aandacht te zijn waar je bent. Iedere wandeling is anders, we volgen het ritme van de natuur. Soms nemen we een mooie tekst mee, en er is altijd tijd voor persoonlijke bezinning. Zo gaan we naar buiten én keren we naar binnen. Een ervaring die nog lang blijft nazinderen!

De WonderWandelingen vinden vanaf maart plaats op de één-na-laatste woensdag van de maand.

Marieke Marieke van Andel is natuurcoach, cultureel antropologe en dol op groen. In 2019 startte ze haar bedrijf jewildenatuur. Ze geeft workshops en individuele coaching in de buitenlucht, om jou dichter tot je wilde natuur te brengen.

Begeleiding: Marieke van Andel
Datum: woensdag 18 maart en 17 juni, 22 april en 20 mei zijn AFGELAST
Tijd: 10.00u tot 12.00u (inloop vanaf 09.45u)
Deelnemers: (m/v), max. 8
Kosten: € 15 per keer; € 50 voor cyclus van vier keer
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.: uiterlijk 2 dagen van tevoren