Maandelijkse WonderWandeling

Maandag 7 oktober, 4 november en 2 december (10.00u-12.00u), aanmelden vóór 4 oktober, 1 & 29 november

wonderwandelingRust en verbinding, met onszelf en met onze natuurlijke omgeving. In deze drukke wereld van overvolle agenda's smachten we ernaar. Rust en verbinding, het zijn mooie woorden. Maar... hoe zorg je ervoor dat je het ook daadwerkelijk ervaart? Waar zit die toverknop?

De WonderWandeling is een ontdekkingstocht door eigen stad en lichaam. We gaan samen op pad, om rust en verbinding aan den lijve te ondervinden. Je wordt je bewust van jezelf en je omgeving en je leert om met aandacht te zijn waar je bent. We gaan naar buiten én keren naar binnen. Met elkaar ervaren we rust en verbinding. Een gevoel dat nog lang blijft nasidderen!

Start je dag, week en maand in rust en verbinding. Wees welkom op de eerste maandagochtend van de maand!

Marieke Marieke van Andel is natuurcoach, cultureel antropologe en dol op groen. In 2019 startte ze haar bedrijf jewildenatuur. Ze geeft workshops en individuele coaching in de buitenlucht, om jou dichter tot je wilde natuur te brengen.

Begeleiding: Marieke van Andel
Datum: maandag 7 oktober, 4 november en 2 december
Tijd: 10.00u tot 12.00u (inloop vanaf 09.30u)
Deelnemers: (m/v), maximaal 13
Kosten: € 15 per keer; €40 voor cyclus van drie keer
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. vóór respectievelijk 4 okt., 1 nov., 29 nov.