WereldZangOchtenden - Met traditionele en spirituele liederen rond de wereld

Zondag 5 januari, 2 februari, 1 en 29 maart (AFGELAST), 26 april (AFGELAST), 7 juni en 5 juli (11.00u-13.00u), Aanmelden uiterlijk 2 dagen van tevoren

WereldzangSinds eeuwen komen mensen, in welke cultuur dan ook, bij elkaar om te zingen. Zingen is een oeroud expressiemiddel om uiting te geven aan alles wat ons leven verrijkt. Samen zingend delen we gevoelens van vreugde, levenslust, pijn, verdriet of angst en ontmoeten we liefde, kracht, troost en verbinding.

Tijdens deze ochtenden zingen we traditionele en spirituele liederen uit allerlei delen van de wereld. Soms zijn het actieve en uitbundige melodieën, dan weer ingetogen of verstilde liederen. Soms eenstemmig, dan weer eenvoudig meerstemmig, in velerlei talen. De melodieën zijn eenvoudig en door iedereen makkelijk te leren.

Je kunt ervaren hoe natuurlijk, eenvoudig en vanzelfsprekend het is om op deze wijze samen te zingen. Een zangochtend vol plezier, spontaniteit, openheid en verbinding.

Andrea Hauser zangdagAndrea Hauser heeft klassiek zang en muziektherapie gestudeerd. Ze werkt al jaren als muziektherapeute met mensen met een psychische problematiek. Daarnaast geeft ze zanglessen en uiteenlopende workshops en concerten. Ze heeft een kristalheldere stem, begeleidt zichzelf op gitaar en kan op een natuurlijke en enthousiasmerende manier íedereen aan het zingen krijgen. Zie www.heerlijkzingen.nl.

Begeleiding: Andrea Hauser 
Datum:
zondag 5 januari, 2 februari, 1 maart, 7 juni en 5 juli, 29 maart en 26 april zijn AFGELAST 
Tijd:
11.00u tot 13.00u, inloop vanaf 10.45u
Kosten: € 15 per ochtend
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.:
uiterlijk 2 dagen van tevoren