Midwinterviering in het bos

Zondag 20 december (14.00u-17.00u), aanmelden vóór 17 december

midwinter4 cyclestuffDe donkerste periode is achter de rug, de dagen lengen... Laten we samen het Lichtfeest vieren! Tijdens deze Midwinterviering is de natuur ons voorbeeld. Zowel in de natuur als in de menselijke ziel is het winterseizoen een tijd van introspectie. Uiterlijk is er rust, innerlijk is er groei. De stilte, het donker en de kou van de winter; alles is nodig om te conserveren wat er al is, om straks in de lente tot bloei te komen.

In ons samenzijn gaan we hiermee aan de slag. We creëren warmte in verbinding met elkaar en de omgeving. Fijne teksten begeleiden ons in reflectie. Gezamenlijk voeren we een ritueel uit, waarin we het oude loslaten en ons richten op wat komen gaat. We bewegen ons van donker naar licht.

Het Lichtfeest vieren we dit jaar buiten. De natuur zal ons helpen om te verdiepen en te voelen: wat ligt er diep verborgen in jou? Waarop mag langzaam maar zeker steeds meer licht gaan schijnen Vertrouw er maar op dat er ook in jou nieuw leven zal ontwaken! We sluiten de middag af rond het vuur, met glühwein, warme chocolade en kerstbrood. Alvast welkom!

Marieke van Andel is natuurcoach en dol op groen. In 2019 startte ze haar eigen bedrijf (jewildenatuur). Ze geeft workshops en individuele coaching in de buitenlucht, om jou dichter tot je wilde natuur te brengen.

Begeleiding: Marieke van Andel
Datum: zondag 20 december
Plaats: nader te bepalen, we zoeken een geschikte plek in de natuur rond Utrecht
Tijd: van 14.00u tot 17.00u, verzamelen vanaf 13.45u
Kosten: € 20 (incl. warme drank en kerstbrood)
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. vóór 17 decemberr