Sacrale dansmiddag ‘Ode aan de vrede’

Zaterdag 12 december (14.00u tot 17.00u), aanmelden vóór 9 december

picasso 2e optie vredesmiddag´Heer, maak mij een instrument van Uw vrede´, bad Franciscus van Assisi in de 13e eeuw. Is dat niet wat we allemaal ten diepste willen, een instrument van vrede zijn? Zowel voor onze naaste omgeving als voor de wereld?

Tijdens deze dansmiddag zoeken en verdiepen we de vrede in ons eigen hart. Doorheen het samen dansen, versterken en bemoedigen we elkaar in onze zoektocht naar innerlijke en uiterlijke vrede. Op het einde van de middag dragen we onze vredeswensen op een symbolische manier op aan de wereld.

Sacrale dans is een meditatieve dansvorm waarin het gaat om de beleving en niet om de passen. Dansend rond een midden verbinden we ons met ons eigen hart, met elkaar en met het grote mysterie. Juist in deze tijd hebben we behoefte aan het ervaren van verbondenheid. Om tegemoet te komen aan de RIVM-richtlijnen dansen we los en op gepaste afstand van elkaar.

Hilde Debacker is spiritueel filosofe, compassietrainer en sacrale dansdocente, opgeleid aan de Vlaamse School voor Sacred Dance in Cadzand. Ze heeft een hart voor alles wat mensen verbindt en inspireert. Zie ook www.masoka.nl.

Begeleiding: Hilde Debacker
Datum: zaterdag 12 december
Tijd: van 14.00u tot 17.00u, inloop vanaf 13.45u
Deelnemers: (v), max. 9
Kosten: € 20 (incl. koffie en thee)
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. vóór 9 december