Logo De Ont Moeting

Donderdag 28 februari, 7 & 28 maart, 11 & 25 april, 9 & 23 mei, 6 juni

Van vrouwen worden anno 2018 nog altijd andere dingen verwacht dan van mannen. Welke rol spelen sociale status, culturele achtergrond, leeftijd, opleidingsniveau, etc. daar in? Kunnen we tegenwoordig alles bereiken wat we willen, of is dat eigenlijk een illusie? En zijn de kansen voor ons allemaal gelijk? Hoe vinden we onze plek in de samenleving? Wat kunnen we van elkaar leren?

Met ​De Ont-Moeting​ organiseren Mariem, Rachelle en Maria om de week op dinsdagochtend een ontmoeting tussen vrouwen van verschillende leeftijden en achtergronden. Met theateroefeningen, kunst en dialoog nemen we de ruimte om samen op ontdekkingsreis te gaan. De oefeningen zijn o.a. gebaseerd op de methode van participatief drama (theatre of the oppressed), muziektherapie en geweldloze communicatie. Zo gaan we op zoek naar de tools waarmee we zelf de regie in handen nemen, om niet alleen persoonlijke verandering, maar ook sociale verandering te creëren.

Wat: Workshop en Lunch (kosteloos)
Waar: Nieuwegracht 51 (Graalhuis), Utrecht
Data: donderdag 28 februari, 7 & 28 maart, 11 & 25 april, 9 & 23 mei, 6 juni
Tijd: 10.00u tot 13.00u (inloop vanaf 9.30)

Aanmelden of meer info? This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

De Graalbeweging biedt al bijna 100 jaar een ontmoetingsplek en thuishaven voor vrouwen. De van oorsprong Nederlandse beweging is inmiddels in vele landen actief. Maatschappelijk engagement, spiritualiteit en persoonlijke onafhankelijkheid zijn daarin altijd de drijvende krachten geweest. Wij zijn Mariem, Maria en Rachelle, drie jonge vrouwen die ieder met haar eigen achtergrond en ervaring, dit gedachtegoed voort willen zetten.