Logo De Ont Moeting

Donderdag 3, 17, 31 oktober, 14 & 28 november, 19 december (19.00u-21.30u)

Van vrouwen worden anno 2018 nog altijd andere dingen verwacht dan van mannen. Welke rol spelen sociale status, culturele achtergrond, leeftijd, opleidingsniveau, etc. daar in? Kunnen we tegenwoordig alles bereiken wat we willen, of is dat eigenlijk een illusie? En zijn de kansen voor ons allemaal gelijk? Hoe vinden we onze plek in de samenleving? Wat kunnen we van elkaar leren?

Met De Ont-Moeting organiseren Rachelle en Maria om de week op donderdagavond een ontmoeting tussen vrouwen van verschillende leeftijden en achtergronden. Met theateroefeningen, kunst en dialoog nemen we ruimte in om samen op ontdekkingsreis te gaan. De oefeningen zijn gebaseerd op de methode van participatief drama (theatre of the oppressed). Zo gaan we op zoek naar de tools waarmee we zelf de regie in handen nemen, om niet alleen persoonlijke verandering, maar ook sociale verandering te creëren.

Wat: Workshop (kosteloos)
Waar: Nieuwegracht 51 (Graalhuis), Utrecht
Data: donderdag 3, 17, 31 oktober, 14 & 28 november, 19 december
Tijd: 19.00u tot 21.30u (inloop vanaf 18.30)

Aanmelden of meer info? Mail dan naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

De Graalbeweging biedt al bijna 100 jaar een ontmoetingsplek en thuishaven voor vrouwen. De van oorsprong Nederlandse beweging is inmiddels in vele landen actief. Maatschappelijk engagement, spiritualiteit en persoonlijke onafhankelijkheid zijn daarin altijd de drijvende krachten geweest. Wij zijn blij dat Maria en Rachelle, twee jonge vrouwen met ieder haar eigen achtergrond en ervaring, dit gedachtegoed voort willen zetten.