Leeftocht – een poëtische reis door onze verbeelding

Wegens omstandigheden geannuleerd

foto LeeftochtLeeftocht is een woord dat we niet meer zo vaak gebruiken. Het staat voor onze weg door het leven maar ook voor de voeding die we onderweg nodig hebben. Het moeten natuurlijk dichters zijn die zo’n woord dan weer oppakken. Hester Knibbe en Miriam Van hee gaven deze titel aan een poëtische dialoog over reizen die in 2015 in kleine oplage is verschenen.

In vier avonden gaan we lezend en schrijvend delen van die poëtische reis volgen. We staan er bewust bij stil hoe het leven zich tussen de bedrijven door afspeelt als wij op reis zijn en bij wat ons dan voedt. Wij wonen tijdelijk in woorden. Deze cursus veronderstelt geen speciale kennis of vaardigheid in poëzie en schrijven, wel plezier in taal en verbeelding.

Ine van EmmerikIne van Emmerik is jurist, psycholoog en begeleider van creatieve leerprocessen. Zij is lid van de Graalbeweging. In haar eigen bedrijf Extravaleren is zij critical friend, schrijver en onderzoeker voor individuele professionals en organisaties in hun ontwikkelingsproces.

Begeleiding: Ine van Emmerik
Data: donderdag 28 maart, 11 en 25 april, 9 mei
Tijd: 20.00u - 21.45u, inloop vanaf 19.30u
Deelnemers: (m/v), max. 10
Kosten: € 45 voor de vier avonden (alleen als cyclus te volgen)
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. vóór 25 maart