Sacrale dansdag ‘De weg naar binnen’

Zaterdag 8 december (10.30u-16.30u), aanmelden vóór 5 december

charles gilchrist labyrint flower of life  de weg naar binnenDe winter is steevast een tijd van inkeer. De tijd om dingen te laten rusten, als zaden, onaangeroerd. Het is ook de tijd van het soms uithouden bij een gevoel van niet-weten of van innerlijke leegte. Het is een tijd om met ons warme hart aanwezig te zijn bij wat nu nog te teer is om te groeien.

Tijdens deze dag begeleidt de dans ons op onze weg naar binnen. Sacrale dans, ook wel meditatie-in-beweging genoemd, brengt ons in contact met onze innerlijke stilte en met de ruimte van ons innerlijk gewaarzijn. Dat doen we echter niet alleen. Verbonden in de kring, zijn we ook in contact met de innerlijke ruimte van de ander en dat geeft diepe vreugde. Begeleid door muziek en beweging en vergezeld door anderen je eigen weg naar binnen gaan, is er een mooiere manier om de winterinkeer helemaal te doorvoelen?

Hilde Debacker (1972) is spiritueel filosofe, compassietrainer en sacrale dansdocente, opgeleid aan de Vlaamse School voor Sacred Dance in Cadzand. Ze heeft een hart voor alles wat mensen verbindt en inspireert. Zie ook www.masoka.nl.

Begeleiding: Hilde Debacker
Datum: zaterdag 8 december
Tijd: van 10.30u tot 16.30u, inloop vanaf 10.00u
Deelnemers: (v), max. 15
Kosten: € 35 (incl. lunch en koffie en thee)
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. vóór 5 december