Ochtendprogramma Internationale Vrouwendag: ‘Ontdek je vrouwelijke oerkracht!’

Zaterdag 7 maart (11.00u tot 13.00u), aanmelden: vóór 4 maart

afbeelding vrouwenkracht Cheryl BraganzaHet thema van internationale vrouwendag is dit jaar vrijheid. Maar, vrijheid, wat is dat precies? In Nederland zijn we vrij. Vrij om te kiezen waar we wonen, wat voor werk we doen, met wie we samen willen zijn, welke woorden we gebruiken. We zijn vrij! Toch? Helaas is vrijheid voor lang niet alle vrouwen vanzelfsprekend. Misschien herken je het wel: het stemmetje in je achterhoofd dat ervoor zorgt dat je op je hoede bent en je minder vrij voelt dan je zou willen.

Hoe vrij ben jij? Wat betekent vrijheid voor jou? En hoe geef je daar uiting aan? Ga met ons mee het bos in en ontdek je vrouwelijke oerkracht. Samen met een groep gelijkgestemde vrouwen word je begeleid tijdens een workshop waarin je steeds dichter bij je eigen vrouwelijke kern komt. In jouw kern vind je jouw kracht, de kracht om actief te worden. Laat iedere vrouw haar oerkracht kennen! Van daaruit kun je naar buiten treden en bijdragen aan een wereld waarin vrijheid voor iedereen vanzelfsprekend mag zijn. Voor jou en al je zusters wereldwijd.

Marieke Marieke van Andel nodigt je uit om deze ochtend met haar mee te gaan. Samen het bos in, op reis naar binnen en op zoek naar jouw oerkracht. Ga mee! Het zusterschap wacht op je.

Marieke van Andel is natuurcoach, cultureel antropologe en dol op groen. In 2019 startte ze haar bedrijf jewildenatuur. Ze geeft workshops en individuele coaching in de buitenlucht, om jou dichter tot je wilde natuur te brengen. 

Begeleiding: Marieke van Andel
Datum: zaterdag 7 maart
Plaats: Landgoed Beerschoten, verzamelen bij Parkeerplaats Visserssteeg (aan de Soestdijkseweg Zuid in De Bilt)
Tijd: 11.00u tot 13.00u (inloop vanaf 10.30u)
Deelnemers: (v), max. 15
Kosten: € 15 [€25 voor hele dag, excl. lunch]
Aanmelden: vóór 4 maart