Het Latifa-gebed – terugkeer naar de essentie

Zaterdag 16 februari (14.00u tot 17.00u), aanmelden vóór 13 februari

Eveline 2Het Latifa-gebed is een geleide meditatie vanuit het soefisme die je brengt naar een plek van innerlijke vrede en zelfliefde. ‘Latif’ betekent zachte aanraking in bewustzijn. Door een combinatie van ademhaling en bewustwording van zeven plekken op je lichaam, direct verbonden met zeven kwaliteiten (aanvaarden, verlangen, hoop, vertrouwen, overgave, liefde, ik ben), komt een bewustzijnsproces op gang, waardoor je je sterker met jezelf kan verbinden.

Je herinnert je wie of wat je in essentie bent - Liefde. Door het Latifa-gebed te beoefenen ga je op een innerlijke reis. Een reis die je in contact brengt met het licht en met het donker in jezelf. Het Latifa-gebed brengt je vanbinnen in beweging door alles aan het licht te brengen zoals pijn, verdriet en onderdrukte verlangens. Je gaat je mens-zijn weer helemaal voelen en je leert jezelf omarmen met diep mededogen.

Eveline Zwikker is bezielde coach en healer en heeft in Nijmegen een praktijk voor bewust ouderschap. Door middel van coaching en healing-sessies begeleidt zij gescheiden ouders naar een meer hartgedragen bewustzijn. Haar werk is geïnspireerd door de Cursus in Wonderen en het werk van Pamela Kribbe.

Begeleiding: Eveline Zwikker
Datum: zaterdag 16 februari
Tijd: 14.00u tot 17.00u (met inloop vanaf 13.30u)
Deelnemers: (v), max. 15
Kosten: €25
Aanmelden: vóór 13 februari