VrouwenVredesCirkel

Woensdag 19 september, 31 oktober, 28 november (20.00u tot 22.00u,), aanmelden tot twee dagen tevoren

VVC met onderschrift2De wereld heeft behoefte aan vrede, misschien wel steeds meer. En het goede is: we zijn niet machteloos maar kunnen door onze innerlijke vrede en goede intentie ons steentje bijdragen. Uiterlijke vrede en innerlijke vrede zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden. Geen vrede in de wereld, als er niet eerst vrede is in ons eigen hart.

Tijdens deze maandelijkse VrouwenVredesCirkel voeden we eerst ons eigen hart: in meditatie openen we ons voor de bronnen van liefde en compassie in en voor onszelf en ontwikkelen we onze kracht en gelijkmoedigheid. Daarna vergroten we de cirkel van onze goede wensen zodat die ook onze naasten omvat, geleidelijk ook de mensen die we niet kennen en tot slot alle levende wezens. En het mooie is, van het zo steeds onvoorwaardelijker maken van onze liefde en compassie, worden we zelf ook gelukkig! Na een ritueel moment, waarin we elk een kaars aansteken voor vrede - in onszelf, onze naaste omgeving of de wereld - dansen we onze wensen voor vrede de wereld in. Van harte welkom in deze vrouwencirkel!

Hilde Debacker (1972) is spiritueel filosofe, compassietrainer en sacrale dansdocente, opgeleid aan de Vlaamse School voor Sacred Dance in Cadzand. Ze heeft een hart voor alles wat mensen verbindt en inspireert. Zie ook www.masoka.nl.

Begeleiding: Hilde Debacker
Data: woensdag 19 september, 31 oktober, 28 november
Tijd: 20.00u tot 22.00u, inloop vanaf 19.30u
Deelnemers: (v), maximaal 18
Kosten: vrije bijdrage (t.v.v. het vrouwenvredesproject Women wage Peace)
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.: uiterlijk twee dagen tevoren