Voorjaarsschoonmaak: meditatiecyclus naar Pasen toe

Vrijdag 8, 15, 22, 29 maart en 5, 12 en 19 april (10.00u tot 11.30u), Aanmelden vóór 6 maart

water stroom handAls de lente zichtbaar wordt verlang je naar buiten, naar een frisse wind door je leven. Ondertussen is je leven dichtgeslibd met routines die je niet meer inspireren. In deze meditatiecyclus ga je ballast loslaten om nieuwe inspiratie te vinden. Voor onze moeders en grootmoeders waren Carnaval en Aswoensdag het signaal dat het tijd werd voor de grote voorjaarsschoonmaak..

Net als vorig jaar pakken we die traditie op door innerlijke schoonmaak te houden. Van Aswoensdag tot Pasen mediteren we wekelijks op vrijdagochtend. De meditatiebijeenkomst is opgebouwd uit stiltemeditatie en een thematische meditatie. Iedere week staan we stil bij een thema dat ons helpt om op te ruimen. In welke gewoontes zit ik vast? Waar wil ik vrij van worden? Waar wil ik open voor staan? Door deze innerlijke schoonmaak en het loslaten van overbodige ballast krijg je meer tijd voor wat je echt belangrijk vindt. Zo ontstaat er ruimte in je leven voor een nieuwe lente!

mariang2Marian Geurtsen (1965) is theologe en dirigente. Ze heeft een training gevolgd in christelijke meditatie en meditatiebegeleiding bij Vacare. Ze werkt op het snijvlak van rituelen, spiritualiteit en muziek.

Begeleiding: Marian Geurtsen
Data:
vrijdag 8, 15, 22, 29 maart en 5, 12 en 19 april
Tijd:
van 10.00u tot 11.30u, inloop vanaf 9.30u
Deelnemers:
(m/v), max. 15
Kosten:
€ 50 (alleen als cyclus te volgen; een keer missen is geen probleem)
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
vóór 6 maart