Workshop: ‘De verborgen schat van zelfwaardering’

Zaterdag 7 april (11.00u tot 17.00u), Aanmelden vóór 4 april

photo zelf ingezoomdHoe zou het zijn om jezelf echt ten diepste te waarderen voor wie je bent? Zoals je ook je beste vrienden waardeert, of de mensen die je bewondert. Wat zijn de mechanismen in jezelf die deze natuurlijke zelfliefde tegenhouden en hoe zou je die patronen kunnen omvormen?

 zelfwaardering3Tijdens deze workshop leer je meer over de verborgen schat van zelfwaardering. Over hoe de warme waardering voor wie je bent, zowel voor je schoonheid als je menselijkheid, een stabiele basis in jezelf legt, van waaruit het goed is om te leven. We doen samen oefeningen die je helpen het goede in jezelf te zien en alle delen in jezelf te accepteren en verwelkomen. Maar vooral beoefenen we het zien van ons aller unieke schoonheid. Als mensen zijn we allen bedoeld om te stralen, niet ten koste vanelkaar, maar mét elkaar. Als fonkelende sterren aan het hemelgewelf. Een dag met een beetje theorie, veel oefenen en delen, en - wie weet - een dans of een lied.

Hilde Debacker (1972) is spiritueel filosofe, compassietrainer en sacrale dansdocente. Ze heeft ruime ervaring met de boeddhistische beoefening en psychologie en geeft al jaren workshops over (zelf)compassie. Zie ook www.masoka.nl.

Datum: zaterdag 7 april
Tijd: 11.00u tot 17.00u, inloop vanaf 10.30u
Deelnemers: (m/v), max. 15
Kosten: €45 (inclusief syllabus, lunch, koffie en thee)
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.: vóór 4 april