Lezing Lisette Thooft: Het 9 Stappen Plan voor innerlijke bloei

Vrijdag 16 maart (20.00u tot 22.00u), Aanmelden vóór 14 maart

cover boek LisetteBloeien, ons volle potentieel ontplooien, dat willen we allemaal. En dat kan. Want hoe meer je opengaat, hoe meer je bloeit. Gezonde openheid betekent dat je veilig bent, ook als je jezelf opent – omdat je in contact staat met je eigen behoeften en kwetsbaarheid. Echt opengaan is dus jezelf leren kennen. En je leert jezelf kennen als je je bewust wordt van de plooien, de wikkels en de spanningen in jezelf. Als je geduldig, zonder oordeel en vergevingsgezind naar jezelf kunt kijken. En daarop heeft iedereen recht.

In haar nieuwe boek In negen stappen naar innerlijke bloei beschrijft Lisette Thooft negen spirituele rechten die we allemaal hebben, alleen al omdat we mens zijn, zoals het recht om te aarden, het recht om te vertrouwen, het recht om krachtig en vitaal aanwezig te zijn… en nog zes, die zich energetisch in je lichaam bevinden, in de chakra’s. Telkens als je contact maakt met zo’n recht gaat dat gebied een beetje meer open, maak je het wat meer eigen.

In deze interactieve lezing vertelt Lisette over deze rechten, en geeft ze bovendien een simpel stappenplan dat werkt met chi (levenskracht), handgebaren en uitspraken, waardoor je elke dag weer jezelf helemaal kunt laten doorstromen en opbloeien. De negen-stappen-oefening bekrachtigt je gevoel, je liefde en je intuïtie en geeft je elke dag weer dat broodnodige beetje extra zelfvertrouwen. Tijdens de lezing krijg je alle informatie die je nodig hebt om de negen stappen in te bouwen in je eigen dagelijkse routine.

lisettejpgLisette Thooft (1953) is schrijfster, spreekster, lijf- en schrijfcoach, de ‘huisfilosoof’ van Happinez en in opleiding tot Rebalancer. Ze schreef 18 non-fictieboeken en één roman. Ze biedt online cursussen aan via haar website www.lisettethooft.nl. Haar nieuwste boek In negen stappen naar innerlijke bloei verschijnt 15 maart 2018 bij De Boekerij. Lisette is getrouwd, moeder van twee en grootmoeder van zeven.

 

Datum: vrijdag 16 maart
Tijd: 20.00u tot 22.00u, inloop vanaf 19.30u
Deelnemers: (m/v), max. 30
Kosten: € 15 (incl. koffie en thee)
Aanmelden
: vóór 14 maart