Zangdag voor wereldvrouwen

Zaterdag 15 juni (11.00u tot 16.00u), Aanmelden vóór 12 juni

zangdag 1e fotoOveral ter wereld vind je prachtige liederen die je in contact brengen met de kracht en wijsheid van vrouwen. Deze liederen spreken verschillende levenskwaliteiten aan en raken je diep in je ziel. Dwars doorheen de culturele en religieuze verschillen, herken je de verlangens en kwaliteiten die bezongen worden en voel je je erdoor gesterkt in je vrouw-zijn en verbonden met andere vrouwen.

We zingen over Devla, de oermoeder van de Roma's, we bezingen Grootmoeder Maan, we beleven zingend een Afrikaans inwijdingsritueel, we zingen een lied rondom geboorte, een lied over Maria en veel meer… Soms zijn het actieve en uitbundige melodieën, dan weer ingetogen of verstilde liederen. Soms eenstemmig, dan weer eenvoudig meerstemmig, in velerlei talen. De melodieën zijn eenvoudig en door iedereen makkelijk te leren.

Wees welkom, beleef de kracht en schoonheid van het vrouwelijke in al haar facetten en geniet van de verbondenheid met de vrouwen in de kring.

Andrea Hauser zangdagAndrea Hauser heeft klassiek zang en muziektherapie gestudeerd. Naast haar werk als muziektherapeute, geeft ze uiteenlopende zangworkshops en concerten. Ze heeft een kristalheldere stem, begeleidt zichzelf op gitaar en kan op een natuurlijke en enthousiasmerende manier íedereen aan het zingen krijgen. Zie www.heerlijkzingen.nl.  

Begeleiding: Andrea Hauser
Datum: zaterdag 15 juni
Tijd: van 11.00u tot 16.00u, inloop vanaf 10.30u
Deelnemers: (v), max. 30
Kosten: €35 (incl. koffie, thee en lunch)
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.vóór 12 juni