Filmmiddag en ritueel ‘De 13 Inheemse Grootmoeders’

Vrijdag 5 april (14.00u tot 17.00u), Aanmelden vóór 3 april

film next generationDe 13 inheemse grootmoeders zijn wijze ouderen, sjamanen en medicijnvrouwen afkomstig uit alle vier windstreken. Ze kwamen voor het eerst samen in 2004 op een historische bijeenkomst in New York. Geraakt door hun zorg voor onze planeet besloten ze om een alliantie te vormen: ‘De Internationale Raad van 13 Inheemse Grootmoeders’. Geconfronteerd met een wereld in crisis, delen ze hun visioenen van genezing met ons en roepen ze op tot verandering. Met hun leringen belichten ze een weg naar een vreedzame en duurzame planeet.

De film For the next 7 generations laat de gedenkwaardige reis zien die de 13 inheemse grootmoeders maakten over de hele wereld. In de film delen de grootmoeders hun inheemse manier van genezen ter bevordering van de vrede. De film (Engelstalig en Duits ondertiteld) wordt voorafgegaan door en afgerond met een gezamenlijk ritueel om de aarde, het water en de grootmoeders te eren. Framedrumster Irmgard Cottaar zal de film inleiden en het ritueel begeleiden met haar drums.

Jirmgarde wordt uitgenodigd om voor het ritueel een bloem of wat fruit mee te brengen als een eerbetoon aan moeder Aarde, alsook een flesje water, een kaars en een steen. Heb je een drum of een ander instrument, breng gerust mee!

Voor meer informatie over de film en de Grootmoeders kijk op www.forthenext7generations.com, www.grandmotherscouncil.org en www.grootmoedercirkel.nl.

Begeleiding: Irmgard Cottaar
Data: vrijdag 5 april
Tijd: 14.00-17.00 uur, inloop vanaf 13.30u
Deelnemers: (m/v) max. 25
Kosten: €10 (opbrengst gaat naar grootmoedercirkel van de lage landen)
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.: vóór 3 april