Zingen vanuit je ziel – meditatieve zangavonden

Vrijdag 8 februari, 29 maart en 14 juni (20.00u tot 21.45u), aanmelden uiterlijk twee dagen tevoren

zingen zielDoor te zingen kom je tot stilte: dat is waar het in zangmeditatie om gaat. Zingen wekt vanzelf rust en concentratie op. Tijdens deze meditatieve zangavonden zingen we inspirerende liederen uit diverse religieuze tradities en in allerlei talen. De liederen zijn eenvoudig, je kunt ze zo meezingen. Door het herhalen krijgen de liederen diepte en worden ze voertuigen voor onze diepste verlangens.

mariangWe zingen liederen uit de tradities van Taizé en Iona, liederen van Hein Stufkens en Josephine Boevé, alsook mantra’s en eenvoudige liederen uit andere culturen. Het gaat niet om nieuwe liederen leren, en al helemaal niet om mooi zingen. Het gaat om je stem gebruiken, het in contact zijn met je lichaam, hart en ziel en de verbondenheid met de kring.

Marian Geurtsen (1965) is theologe en dirigente. Ze heeft een training gevolgd in christelijke meditatie en meditatiebegeleiding bij Vacare. Ze werkt op het snijvlak van rituelen, spiritualiteit en muziek.

Begeleiding: Marian Geurtsen
Data : vrijdag 8 februari, 29 maart en 14 juni
Tijd: van 20.00u tot 21.45u, inloop vanaf 19.30u
Deelnemers: (m/v), max. 15
Kosten: € 15 per avond, € 40 voor de drie avonden
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.: uiterlijk twee dagen voor de avond